Twitter
Loading...

Referenties

Hierbij tonen wij u een aantal van onze tevreden opdrachtgevers. Wordt u de volgende? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Gemeente Dronten

Westhoek schilderwerken onderhoud diverse van onze bekende groene bruggen. De hoge eisen die het bedrijf stelt aan het eindresultaat gaven voor ons de doorslag om diverse bruggen door Westhoek schilderwerken te laten conserveren. De samenwerking verloopt goed met name door de duidelijke afspraken, heldere communicatie en het geleverde schilderwerk.
Dhr. W WarnerDeltion college zwolle

Het jaar 2012 en 2013 stonden bij onze campus in het teken van de metamorfose in de parkeergarages. De aanbesteding van deze klus bestond uit het aanleveren van een kleuradvies met veiligheidsplan. Vanaf het eerste moment was het plan van Westhoek schilderwerk positief. Zowel het kleur als verftechnischadvies is prima door de schilders verwerkt, wat heeft geleid tot een prachtig geheel. 
Mevr. M vd PoortGemeente kampenDhr. SpijkerboerVink kleinbouw

Duidelijk afspraken, eerlijke prijzen, goed schilderwerk en denken goed met onze klanten mee.
kortom: goed en betrouwbaar schildersbedrijf
Dhr. T. VinkLeusink wand en plafondafwerking

De samenwerking met Westhoek schilderwerken stelt ons als stucadoor in staat om de hoogst haalbare kwaliteit te leveren. Door gebruik te maken van heldere afspraken, de hoge verwachtingen van afwerking en het elkaar gunnen van opdrachten, maakt dat de klanten bij ons altijd koning zijn. Deze samenwerking heeft al vele tevreden opdrachtgevers blij gemaakt. 
Dhr. H. LeusinkAannemersbedrijf Gebr van Werven Kampen

Samen denken, Samen doen, Samen dingen mooier maken. Dat is iets wat we samen doen.
G. van WervenAlle referentiesTrots op onze opdrachtgevers!

"Samen denken, Samen doen, Samen dingen mooier maken. Dat is iets wat we samen doen."


Contact

Industrieweg 3-U
8263 AA Kampen
Tel: 038 - 33 179 67
Fax: 038 - 33 289 60

Volg ons op