Twitter
Loading...

Ervaring

Al ruim meerdere jaren beoefenen de vakmensen van Westhoek Schilderwerken uit Kampen de kunst van het schilderen. Westhoek Schilderwerken werkt voor een gevarieerde groep opdrachtgevers, die weten dat ze het beste mogen verwachten. Want of het nu gaat om schilderwerk, beglazing of wandafwerking: de circa 15 medewerkers van Westhoek Schilderwerken willen perfect verzorgd werk, dat gezien mag worden.

Elk project begint met een inventarisatie van uw eisen en wensen, die vervolgens worden vertaald in een planmatige aanpak en duidelijke afspraken ten aanzien van planning en budget. Kostenbeheersing en een scherpe prijsstelling zijn uiteraard van het grootste belang. Daarbij is het wél zaak om toekomstgericht te denken.

Tot onze opdrachtgevers rekenen wij onder meer woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, aannemers, bedrijven en instellingen, verenigingen van huiseigenaren en particulieren. Heel verschillende opdrachtgevers die echter één ding gemeen hebben: ze waarderen de grondige aanpak en de flexibiliteit van Westhoek Schilderwerken.. Onze schilderspecialisten hebben veel ervaring met grote nieuwbouwprojecten waarin een strakke planning en budgetdiscipline cruciaal zijn. Maar ze voelen zich ook helemaal thuis in een historisch pand, dat met een restauratie in zijn oude aanzien wordt hersteld.

Een juiste behandeling van de ondergrond is onontbeerlijk voor een fraai en duurzaam resultaat. Westhoek Schilderwerken is uw partner voor preventieve en curatieve houtrotreparaties. Materiaalbehoud en kostenbeheersing gaan hand in hand. Met een totaalonderhoudsplan of een meerjarenverwachtingspatroon geven wij u zicht op werkzaamheden en kosten voor toekomstbestendig beheer. Uiteindelijk draait het om het resultaat. Daarom geven onze kleurenspecialisten u een advies dat desgewenst wordt uitgewerkt in een compleet kleurenplan zodat u jarenlang plezier hebt van uw schilderwerk.

Meer weten? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Alle referentiesTrots op onze opdrachtgevers!

"Duidelijk afspraken, eerlijke prijzen, goed schilderwerk en denken goed met onze klanten mee.
kortom: goed en betrouwbaar schildersbedrijf"


Contact

Industrieweg 3-U
8263 AA Kampen
Tel: 038 - 33 179 67
Fax: 038 - 33 289 60

Volg ons op