Twitter
Loading...

Schilderwerken

Uw huis is uw grootste bezit en het schilderwerk is het visitekaartje ervan. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar straalt ook vertrouwen uit. Een investering aan uw huis is altijd een goede investering.
Westhoek Schilderwerken uit Kampen kijkt samen met u naar de onderhoudstoestand van uw woning. Aan de hand daarvan brengen wij een professioneel advies uit.

Vele tevreden klanten hebben hun (onderhouds)schilderwerk reeds uitbesteed aan Hoeksema Schilderwerken. De referenties getuigen hiervan.

Wij werken uitsluitend met vakkundig personeel en kwaliteitsproducten, zodat een perfect resultaat gegarandeerd is. Uiteraard brengen wij graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte uit. Behalve woningen schilderen wij ook bedrijfsgebouwen en technische installaties. De organisatie en planning stemmen we goed met u af, zodat we garant kunnen staan voor kwaliteit met minimale overlast.

Meer weten? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Alle referentiesTrots op onze opdrachtgevers!

"Westhoek schilderwerken onderhoud diverse van onze bekende groene bruggen. De hoge eisen die het bedrijf stelt aan het eindresultaat gaven voor ons de doorslag om diverse bruggen door Westhoek schilderwerken te laten conserveren. De samenwerking verloopt goed met name door de duidelijke afspraken, heldere communicatie en het geleverde schilderwerk."


Contact

Industrieweg 3-U
8263 AA Kampen
Tel: 038 - 33 179 67
Fax: 038 - 33 289 60

Volg ons op