Twitter
Loading...

Schilderwerken

Uw huis is uw grootste bezit en het schilderwerk is het visitekaartje ervan. Goed onderhouden schilderwerk is niet alleen mooi, maar straalt ook vertrouwen uit. Een investering aan uw huis is altijd een goede investering.
Westhoek Schilderwerken uit Kampen kijkt samen met u naar de onderhoudstoestand van uw woning. Aan de hand daarvan brengen wij een professioneel advies uit.

Vele tevreden klanten hebben hun (onderhouds)schilderwerk reeds uitbesteed aan Hoeksema Schilderwerken. De referenties getuigen hiervan.

Wij werken uitsluitend met vakkundig personeel en kwaliteitsproducten, zodat een perfect resultaat gegarandeerd is. Uiteraard brengen wij graag geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte uit. Behalve woningen schilderen wij ook bedrijfsgebouwen en technische installaties. De organisatie en planning stemmen we goed met u af, zodat we garant kunnen staan voor kwaliteit met minimale overlast.

Meer weten? Vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Alle referentiesTrots op onze opdrachtgevers!

"Het jaar 2012 en 2013 stonden bij onze campus in het teken van de metamorfose in de parkeergarages. De aanbesteding van deze klus bestond uit het aanleveren van een kleuradvies met veiligheidsplan. Vanaf het eerste moment was het plan van Westhoek schilderwerk positief. Zowel het kleur als verftechnischadvies is prima door de schilders verwerkt, wat heeft geleid tot een prachtig geheel. "


Contact

Industrieweg 3-U
8263 AA Kampen
Tel: 038 - 33 179 67
Fax: 038 - 33 289 60

Volg ons op